Doelpuntjes | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl

Doelpuntjes

* Tekenend voor de instelling dit jaar bij Sporting Trigon: Met 20-11 winnen en toch niet helemaal tevreden zijn. Het matige Refleks had volgens trainer John van Duuren met grotere cijfers verslagen moeten worden. De ploeg ligt op koers voor het kampioenschap.

* Het gat tussen ZZ leiden en Donar is dit seizoen een stuk kleiner, zo verwachten basketbalkenners. De supercup bewees dat. Donar won met slechts 74 - 69. Dit jaar weer eens kampioen?

* Sipan Khalid van Sporting Leiden solliciteerde zaterdag in de wedstrijden tegen VVSB nadrukkelijk naar rood. Tot ongenoegen van het publiek liet trainer Cees van Tongeren hem toch staan.

* Een makkie voor Scylla in de derby tegen Avanti. Na een sportieve wedstrijd werd het 5-1 overwinning voor de Leidse tafeltennissers. Een belangrijke winst met het oog op de kampioenspoule.

* Twee voetbalclubs zijn nog zonder verliespunten: Lugdunum en FC Boshuizen. Twee titels dit jaar?

* Bart van der Weijden scoorde in de 2e seizoenshelft 7 doelpunten en stond aan het begin van het seizoen met 50 doelpunten op plaats 11 op de topscorerslijst aller tijden bij UVS. Bovenaan staat nog altijd Gérard Désar met 124 goals. Gaat iemand dat ooit nog verbeteren?

* Een leuke zondag voor hockey'er Quinten Mank. Hij maakte beide treffers voor LOHC tegen Naarden: 2-1 winst.

* De waterpolovrouwen van ZVL haalden uit over twee wedstrijden in de bekercompetitie tegen De Ham. Vooral Marlous Cabout (acht) en Jasmin Entezar (zeven) scoorden er op los. Volgende ronde een betere tegenstander graag.

* Het feest voor Meerburg is snel voorbij. Vorige week vierde de voetbalclub nog het negentig jarig bestaan, zaterdag was het huilen met de pet op: 2 - 0 nederlaag tegen Zevenhoven. Dit jaar weer geen promotie?

* Ook een doelpuntje scoren? Mail een kort stukje naar: redactie@deleydenaer.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>