Afbeelding

Voetbalclinic meivakantie bij RKVV Meerburg

Algemeen

Vrijdag 3 mei organiseert ProCamp Voetbal een voetbalclinic voor enthousiaste jongens en meiden van 6 t/m 13 jaar. Na een ontvangst vol verrassingen worden de kinderen uitgedaagd met afwisselende trainingsoefeningen en spelvormen. Natuurlijk is er een heerlijke lunch en veel ruimte voor gekkigheid en animatie.

Veilige en sportieve opvang (08.30 – 16.00 uur)

Voor de (drukke) ouders/verzorgers is het heerlijk om te weten dat hun zoon/dochter opgevangen wordt op het complex van RKVV Meerburg door de ervaren trainers van ProCamp. De deelnemers worden de gehele dag vermaakt, ontmoeten (nieuwe) vrienden, zijn heerlijk buiten en leren nieuwe oefeningen. Een ideale dag in de meivakantie.

Voor elk kind toegankelijk

Op vrijdag 3 mei verwelkomen wij alle enthousiaste voetballers bij RKVV Meerburg. De inschrijvingen zijn nu geopend, dus grijp snel je kans en reserveer je plekje! Ga naar de website van ProCamp om je aan te melden en je verzekeren van een plekje op deze unieke voetbalclinic.

Iedereen uit de regio Leiden is welkom

De inschrijving is reeds geopend op de website van ProCamp (https://www.procamp.nl/voetbalclinic-leiden.html). Voor maar €34,95 kun je al meedoen aan deze voetbaldag. Wacht niet te lang, want vol=vol.