Uitvaart per boot kan ook... | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl
Een stijlvol einde per klassieke boot.
Een stijlvol einde per klassieke boot. (Foto: )

Uitvaart per boot kan ook...

Een uitvaart per boot is eigenlijk zo gek niet in Leiden. Toch zien wij het zelden. Twee weken geleden was er eentje. Niemand minder dan Peter Labrijère staat aan het roer van een witte boot die iemand naar zijn laatste rustplaats brengt.

Op internet wordt al snel duidelijk dat via uitvaartboot.nl eenvoudig een 'stijlvolle uitvaart per klassieke boot' is te boeken. "Wij varen in Leiden en omgeving", zo staat te lezen op deze website. "De boot is geschikt voor 25 personen en de overledene. In overleg kunnen wij op iedere gewenste plek afmeren en ophalen. Bij crematorium Rhijnhof is een afmeerplaats, maar andere locaties zijn vaak net zo goed bereikbaar. Zoals bijvoorbeeld (begraafplaats) De Zijlpoort."
En de prijs? Die staat volgens uitvaartboot.nl in verhouding tot vervoer per auto en is goed betaalbaar. Ter indicatie: de route Lodewijkskerk -Rhijnhof kost ongeveer 300 euro.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>