Sterren aan Zee concerten als lezersreis | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl
Impresario Pieter van der Ploeg met Frans Bauer.
Impresario Pieter van der Ploeg met Frans Bauer. (Foto: TESKE, DICK)

Sterren aan Zee concerten als lezersreis

Impresario Pieter van der Ploeg presenteert volgend jaar de '35 jaar Sterren aan Zee concerten'. Via zijn organisatie Music off Life zullen deze concerten in het teken staan van de KWF. Uitgeverij Verhagen mag deze optredens als lezersreis met korting aan te bieden.

"De optredens begonnen 35 jaar geleden met een concert waarin Louis van Dijk, Pim Jacobs en Pieter van Vollenhoven in het bouwvallige Circustheater speelden", vertelt Pieter. "Gevleugelde Vrienden werd een succes. Daarna volgden vele klassieke concerten in het Circustheater."

Populair

"Nadat Joop van den Ende in 1991 het theater kocht en groots liet verbouwen kreeg het theater langlopende musicals. Door Van den Ende en de toenmalige directeur van het theater werd me gevraagd om de Sterren aan Zee concerten voort te zetten op de maandagavonden, dan hebben de musicalspelers hun vrije dag."
Naast de uitnodiging om klassieke concerten te organiseren ging Pieter zich toeleggen op een populaire concertserie. "Ik hoorde van ene Frans Bauer en ging luisteren in een zaaltje in Fijnaart. Het werd vriendschap voor het leven."

Volle bak

Bauer: "Ik had toen net al wat kleine hits gescoord en was nog niet landelijk doorgebroken toen Pieter. Hij vroeg of ik in het Circustheater wilde staan. Daar schrok ik eigenlijk van. Dat is toch veel te groot voor mij om te vullen? Uiteindelijk hebben Pieter en mijn manager me overgehaald en het was volle bak. Geweldig. Pieter geloofde in mij. We treffen elkaar regelmatig. Dat is ook een van de redenen dat ik volgend jaar mijn 25 jarig jubileum, precies op 11 maart groots ga vieren. Natuurlijk samen met mijn fans. Ook Pieter viert op deze avond dat zijn concertserie 35 jaar geleden ontstond."

Optredens

"Daarom wil ik graag dat de lezers in het gebied van Uitgeverij Verhagen zorgeloos een avond uit en weer thuis kunnen zijn zegt Pieter uitnodigend. "Er staan twaalf concerten op stapel met Willeke Alberti en Mart Hoogkamer, Rob de Nijs, Ruth Jacott, André Hazes, Wesley Klein, Marianne Weber, John de Bever en vele anderen. Iedereen mag meegenieten, dus hou de krant in de gaten. Het worden fantastische avonden."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>