Doelpuntjes | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl

Doelpuntjes

* Sinterklaastip ZZ Leiden: passepartout voor de Europe Cup. Prijzen: zaal: 42,50 euro, hoofdtribune: 49 euro, jeugd 20 euro. Er wordt gespeeld op 19 december, 9 en 23 januari.

* UVS bedankt namens de ukken niet alleen Zwarte Piet, maar ook AH Kooilaan bedankt voor de chocomel, kruidnoten en mandarijnen.

* De sportprijzen worden op vrijdag 8 februari uitgereikt in de Aalmarktzaal. Jeugdkampioenen kunnen zich melden via de site van de Leidse sportfederatie.

* NLtraining en NLeducatie krijgt van de gemeente geld om statushouders en migranten enthousiast te maken voor sport, waarbij het doel is dat ze daarna aansluiting vinden bij de Leidse sportverenigingen.

* Met nog twee wedstrijden te gaan is DIOK verzekerd van deelname aan de play offs om het kampioenschap rugby. Zondag werd Waterland afgedroogd: 41-8.

* Voor de tweede keer organiseren vijf Leidse bridgeclubs (Crash, ADG, Pas, BOG en De Sleutels) een bridgedrive voor KiKa (K3: KiKaKerst), en wel op vrijdagavond 28 december.

* Gymsport Leiden gaat zich inzetten om het project "Bewegen met Nijntje" breder uit te voeren.

* Geen beker dit jaar voor de waterpolosters van ZVL-1886. De winnaar van vorig jaar moest in de kwartfinale buigen voor Het Ravijn uit Nijverdal.

* Het wedstrijdseizoen van de ritmische gymnastiek is gestart. Er is meteen medaille nieuws. Zondag werd de internationale Dream Cup gehouden in Hoofddorp. Voor Gymsport Leiden was er 3x zilver en 2x brons.

* Sporting Trigon meldt zich al bij de favorieten in het nog verse zaalseizoen in 1e Klasse C. De Leidse korfbalploeg won met 25 - 20 van DES uit Delft.

* Lekker weekend voor voetbalster Kitty Susan uit Oegstgeest. Ze scoorde voor haar ploeg Ter Leede liefst vier keer tegen SteDoCo. Dankzij doelpunten van Romy van Beelen en Kimberley Vermey werd het 6-0.

* Ook een doelpuntje scoren? Mail een kort stukje naar: redactie@deleydenaer.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>