doelpuntjes | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl

doelpuntjes

* UVS heeft het contract met hoofdtrainer Stefan Roodakkers verlengd met een jaar. Roodakkers is al twee jaar actief bij de zaterdag tweedeklasser.

* Nog meer blauwwit-nieuws: De aanvaller Enrico Geus van Stompwijk'92 (2e klasse zondag) komt volgend seizoen uit voor UVS. De 25 jarige aanvaller speelde in het verleden voor de jeugd van RKAVV en Alphense Boys.

* Korfbalclub KZ Danaïden biedt naast inspanning ook ontspanning, met een actieve feestcommissie, een uitgebreide vriendenclub, een eigen toernooi, de Surprise Show, elke vijf jaar een groots opgezet jubileumfeest en het zomerkamp.

* Zaterdag 2 februari direct na de wedstrijd tegen Sporting Leiden is er een feestje bij Lugdunum met muziek van Hans de Bruin.

* Dames 1 van handbalclub Saturnus heeft een sabbatical: dit jaar staat de competitie voor ons op een lager pitje, ook wel eens fijn om met minder druk te spelen. Gewoon lekker ballen en niet denken aan ranglijsten en standen, dat gaan we volgend seizoen weer doen.

* Studentenactie AquaBoarden: Voor de eerste les op maandagochtend geldt een speciaal studententarief: 5 in de plaats van 7,90 euro. AquaBoarden is een intensieve workout op het water. Toch aardig van de gemeente.

* Eindelijk weer winst voor FC Boshuizen. De subtopper in de eerste klasse zondag wachtte als sinds 18 november op drie punten na een wedstrijd. Zondag werd Zeeburgia verslagen met 2-1.

* Komt niet meer vaak voor: de KNVB haalde al het amateurvoetbal zaterdag van het programma. Reden: te koud. Door het vele kunstgras komt dit vrijwel niet meer voor.

* ZZ Leiden kan de derde ronde van de Europe Cup nog halen, maar dan moet het woensdag wel in Rusland winnen van Saratov. makkelijk, want huis werd het nog een inmaakpartij voor de Russen.

* Op 9 februari trakteert rugbyclub Diok haar sponsors door ze mee te nemen naar de gaan de wedstrijd Schotland-Ierland.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>