Jubileumtaptoe die zijn weerga niet kent | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl
| Foto: Jordy Kortekaas
| Foto: Jordy Kortekaas (Foto: Jordy Kortekaas)

Jubileumtaptoe die zijn weerga niet kent

muziek ♦ Het duurt nog maar een kleine maand voordat de Jubileum Taptoe Katwijk een feit is: zaterdag 29 juni op Sportpark De Krom gaan de muzikanten los. Het is een van de hoogtepunten in het feestelijke jaar voor muziekvereniging DVS Katwijk, die haar 65e verjaardag opluistert met een taptoe. Naast DVS en enkele landelijke toppers is ook de nieuwe show Rock Solid van K&G Leiden te zien én te horen.

Alderik van Duijn, bandmanager van DVS: "Naast de drie orkesten van DVS, de Marchingband, de Junioren en DVS on Stage treden K&G uit Leiden, Adest Musica uit Sassenheim en Flora Band uit Rijnsburg op. Allemaal vergezeld door hun bekende jeugdorkesten. De eerste taptoes van het nieuwe seizoen zijn achter de rug en alle toporkesten maken een geweldige indruk. In Voorhout maakten we kennis met de nieuwe show van Adest Musica 'Stairway to Heaven' die zeer goed werd ontvangen en we zagen ook dat de Flora Band nog steeds veel indruk maakt met hun show 'Britain's Best'. Op dezelfde avond in Den Bosch boekte K&G een groot succes met hun nieuwe Rockshow 'Rock Solid' en werd de première van onze eigen show 'The Western Trail' door het publiek op een geweldige manier ontvangen."

In Den Bosch hebben DVS en K&G ook gewerkt aan hun gezamenlijke opening van de taptoe. Van Duijn: "Dit belooft heel spectaculair te worden. Beide orkesten vormen samen een Massed band die een grootse openingsfanfare van de Royal Marines zullen spelen. Daarna marcheren zij over het veld met een gezamenlijke polka waar de liefhebbers van zullen smullen, dit mag je eigenlijk niet missen."

Toeschouwers

Meer dan 1.000 toeschouwers hebben al een kaartje kunnen bemachtigen. Het aantal zitplaatsen op de hoofdtribunes is beperkt beschikbaar dus adviseert Van Duijn om snel te handelen: "Natuurlijk zijn er ook mensen die liever een staanplaats willen. We adviseren dan toch om nu alvast te bestellen omdat de tickets voor staanplaatsen en zittribune achter op de dag zelf 2,50 euro duurder zijn en bovendien kun je zo ook een eventuele wachtrij voorkomen."

Sponsors

Ook het speciale Groene Jagersvak voor de sponsors van DVS loopt vol. Van Duijn: "Naast onze grote groep vaste sponsors zijn er ook weer veel nieuwe bedrijven die een arrangement hebben afgenomen, variërend van een diner vooraf of één van de spectaculaire bewegende reclameborden. Bedrijven met belangstelling kunnen zich hiervoor nog steeds aanmelden via prf@dvskatwijk.nl."

kaarten

Kaarten zijn nog verkrijgbaar via de webshop van DVS: webshop.dvskatwijk.nl , de Hoofdtribune onoverdekt kost 12,50 euro, de Zittribune achterzijde kost 7,50 euro, de Staantribune kost 5 euro. Aan de kassa op 29 juni zijn de kaarten 2,50 euro duurder. Rolstoelgebruikers en bedrijven kunnen zich aanmelden via prf@dvskatwijk.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>