Maak kennis met het theatertalent van de toekomst
Logo deleidenaar.nl
<p>Guido Hoek tijdens zijn optreden.</p>

Guido Hoek tijdens zijn optreden.

(Foto:PR)

Maak kennis met het theatertalent van de toekomst

ITS 2020 ON TOUR - Maak kennis met het theatertalent van de toekomst


LEIDEN – Dit jaar wordt de 30e editie van het ITS Festival eenmalig in een nieuwe vorm gegoten: in samenwerking met Rudolphi Producties gaan de afstudeervoorstellingen van de nieuwste generatie theatermakers on tour! Theater Ins Blau biedt op 9 oktober twee studenten een podium om hun werk te tonen. Maak kennis met de nieuwe lichting makers, acteurs en performers.

Tijdens ITS 2020 on tour zullen in Theater Ins Blau de voorstellingen RESTED APPEARENCES van Guido Hoek en HU//MAN van Annet de Ruiter te zien zijn.

Guido Hoek ArtEZ Muziektheater - RESTED APPEARENCES 
Tijdens de stilte van de lockdown en de onwaarschijnlijkheid van het maken van een afstudeervoorstelling waar daadwerkelijk publiek bij kon zijn, is Guido Hoek thuis begonnen met het opnemen van zijn eigen album. Ruim tien jaar aan tekstmateriaal en improvisaties op ontelbare muziekinstrumenten zijn voor dit album bijeengebracht. Dit hybride miniconcert vormt het eindresultaat van dit project en laat het publiek zowel muzikaal als visueel kennismaken met een nieuwe vorm van muziektheater.

Annet de Ruiter AHK Mime - HU//MAN 
HU//MAN is een modern scheppingsverhaal over het toeval van ons ontstaan en het keurslijf waaraan we worden onderworpen. In deze beeldende voorstelling wordt het eeuwenoude Adam en Eva-sprookje, en de sporen die het heeft nagelaten, bevraagd – en op z’n kop gezet. Want wat was er eerder: zijn geschiedenis, of haar poging om daarvan los te komen?


In verband met de coronamaatregelen is er beperkte plek beschikbaar. Wil je deze voorstellingen niet missen, bestel dan snel je tickets op www.theaterinsblau.nl