Elke week wordt er een ander bloemstuk gemaakt.
Elke week wordt er een ander bloemstuk gemaakt. Foto: PR

Bloemschikcursus Rijnsburg weer van start

Algemeen

Cursus n De Bloemschikcursus Rijnsburg, die al bijna tachtig jaar cursussen verzorgt in Veiling FloraHolland, start half september weer met haar programma.

De cursus kon dit jaar helaas vanwege corona niet geheel worden afgemaakt, maar nu staan alle seinen weer op groen om in alle veiligheid de cursus te kunnen volgen. Het bestuur van de bloemschikcursus heeft meteen deze periode te baat genomen om het programma, maar ook de website te vernieuwen. Vindt u het leuk om iedere week een mooi bloemstuk in huis te hebben en deze zelf op een creatieve en vakmatige manier op te steken? Dan is dit uw kans. De Bloemschikcursus start half september weer in veiling Flora Holland Rijnsburg en werkt met bekende en professionele docenten, die zelf werkzaam zijn als professioneel arrangeur. 

Lesavonden

De cursus telt 17 lessen, 1 lesavond per week. Er worden 9 lessen verzorgd van september tot december 2021 en 8 lessen van januari tot maart 2022. Er staat een schema van data op de website. De Bloemschikcursus werkt met drie verschillende groepen; de beginners, de gevorderden en de fantasie. Per groep is een keuze van drie avonden mogelijk. De maandag, dinsdag of woensdag. Wel is het de bedoeling dat er een vaste avond wordt gekozen. 

De planning en het hele programma is terug te vinden op de website www.bloemschikcursus-fleurina.nl 

De Bloembindcursus zorgt voor de eerste benodigdheden en alle bloemen. Kosten inclusief materiaal wijken niet veel af van de kosten van de cursus van andere jaren. Voor deze bedragen koop je per week in elk geval geen bloemstuk. Neem een kijkje op de website voor meer info en/of foto’s van de verschillende groepen. 

Heeft u nog vragen, dan kunt u mailen naar: info@bloemschikcursus-fleurina.nl 

Voor meer info: http://www.bloemschikcursus-fleurina.nl