Afbeelding

Wie verdient de Leidse Vrijwilligersprijs?

Algemeen

Vrijwilligers maken het Leidse leven levendig. De tuinvrijwilliger bij het buurthuis, het maatje van de oude mevrouw, de tolk voor Syrische vluchtelingen, de jongere die helpt bij het stadsfestival of de vrijwilliger in de kringloopwinkel. En zo zijn er nog veel meer schitterende vrijwilligers in onze stad, die onmisbaar zijn voor onze samenleving.

De jury van de Leidse Vrijwilligersprijs wil deze mensen graag in het zonnetje zetten. En daarbij is uw hulp nodig!

Symbolisch eerbetoon
Op woensdag 7 december 2022 wordt daarom de jaarlijkse Leidse Vrijwilligersprijs uitgereikt. We zijn blij de prijs dit jaar weer te kunnen uitreiken. Het is een symbolisch eerbetoon aan de Leidse vrijwilliger van het jaar. Naast de Leidse Vrijwilligersprijs wordt er ook een Organisatieprijs uitgereikt aan een organisatie die zich op verdienstelijke wijze inzet voor haar vrijwilligers. Bovendien wordt ook de Toekomstprijs uitgereikt aan een jonge vrijwilliger van onder de 25 jaar.

Vrijwilliger(s) 
Kent u iemand - of een groep mensen - die zich met hart en ziel inzet voor een goed doel, een vereniging of gewoon voor iemand in de buurt die het nodig heeft? Twijfel dan niet, en geef deze persoon de kans dit jaar dé Leidse Vrijwilligersprijs te winnen!

Organisatieprijs 
Werkt u bij een hele leuke vrijwilligersorganisatie? Of bent u bestuurder van zo’n organisatie? Meld deze dan aan voor de Organisatieprijs en zet de organisatie in ‘the spotlights’!

Toekomstprijs
Is een jongere van onder de 25 jaar bij u actief als vrijwilliger? Zit er veel toekomst in deze actieveling? Meld hem of haar aan, en moedig hiermee jonge mensen aan zich vrijwillig in te zetten!

Voordrachten 
Meld kandidaten voor 16 oktober online aan via de website: www.leidsevrijwilligersprijs.nl.