10 Jaar O'nine Festival | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl
De band in actie. Foto: Coen Bastiaanssen.
De band in actie. Foto: Coen Bastiaanssen. (Foto: Coen Bastiaanssen)

10 Jaar O'nine Festival

  Activiteiten

Met trots presenteert coverband O'nine haar eerste festival in Leiden. Op 25 mei vieren ze hun tiende verjaardag, samen met onder andere Lekker Weer, Barry Badpak, The Local 6, Toine Scholten, de Flierefluiters en Miss Noeka. Want wie jarig is viert feest!

De jongens van O'nine zijn een graag geziene gast op Leidse evenementen zoals Koningsdag, Bevrijdingsdag en uiteraard Leidens Ontzet.

De band combineert in hoog tempo bekende classics met moderne hits. Na twee uitverkochte concerten in Gebr. de Nobel en een Hit tijdens Leidens Ontzet is het tijd voor een muziekfestival op het buitenterrein bij het Universitair Sportcentrum (USC) in Leiden. Het 10 jaar O'nine Festival begint om twee uur 's-middags en gaat door tot middernacht. 
Het festivalterrein is slechts 5 minuten fietsen van Leiden Centraal en het veld naast de grote sportzaal biedt plek voor ruim 1.500 bezoekers en iedereen die van festivals, bands, gezelligheid en live muziek houdt is van harte uitgenodigd. Er komen nog meer acts bij. 
www.oninefestival.nl

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>