Logo deleidenaar.nl
Foto: PR Jonker

Uit met Jonker Katwijk naar Volendam en Marken

Gaat u ook zaterdag 26 september mee op pad? 

Zij vertrekken om 09.30 uur vanaf ons hoofdkantoor in Katwijk aan Zee (waar u uw auto gedurende de dag gratis op ons terrein kunt parkeren) in één van onze luxe Touringcars naar het voormalig schiereiland Marken.
Eenmaal op Marken aangekomen (rond 11.00 uur) worden wij opgewacht door een lokale gids in klederdracht welke ons aan de hand zal meenemen gedurende deze mooie dag.
Op Marken is het alsof de tijd heeft stilgestaan, samen met de gids maken we een mooie wandeling over het eiland waarbij het soms lijkt of we in een levende ansichtkaart zijn terechtgekomen.
U moet zich realiseren dat Marken tot 1957 nog een geïsoleerd eiland was.
We brengen op Marken een bezoek aan een klompenmakerij welke klompen maakt via een door stoom aangedreven machine uit 1913. Dit is best bijzonder, want dit is de enige klompenmakerij ter wereld die wordt aangedreven door een stoommachine.

Lunch
Rond het middaguur gaan wij van een lunch genieten (inclusief) in een restaurant aan de haven van Marken, hier heeft u de keuze uit gebakken visfilet met friet en salade of gebakken kipfilet met friet en salade.
Na de lunch stappen wij op de boot naar Volendam. De veerdienst Volendam-Marken Express brengt ons in ongeveer 30 minuten naar één van de meest bekende dorpen van Nederland.
Op Volendam aangekomen neemt onze gids ons mee naar o.a. ‘het Doolhof’ (het oudste gedeelte van Volendam) waar hij u alle geheimen van het wereldberoemde dorpje zal onthullen.
Na de wandeling heeft u nog wat vrije tijd om op eigen houtje over de dijk te slenteren en wie weet loopt u Nick, Jan of Simon wel tegen het lijf.
Om 16.30 uur gaan we weer huiswaarts zodat wij om 18.00 uur weer terug in Katwijk aan Zee zullen zijn.

Prijs: € 59,50 pp

Meld u zo snel mogelijk aan.

Jonker Travel, Steenbakkerstraat 11 Katwijk. Tel: 070 5177977

info@jonkertravel.nl

Inclusief:
- vervoer per luxe touringcar vanaf Katwijk aan Zee
- warme lunch (gebakken visfilet of gebakken kipfilet met friet en salade, u keuze dient bij aankomst op Marken aan onze lokale gids kenbaar gemaakt te worden)
- overtocht met de Volendam-Marken Express
- wandeling met lokale gids op Marken en Volendam
- bezoek Klompenmakerij Marken

Exclusief:
- drankjes
- overige uitgaven

https://uitmetjonker.nl/onze-uitjes/volendam-marken/