Beleef ’t overdag: Constellations
Logo deleidenaar.nl
<p>Beau Schneider en Britt Lagcher.&nbsp;</p>

Beau Schneider en Britt Lagcher. 

(Foto:PR)

Beleef ’t overdag: Constellations

Voorstelling geselecteerd en geprogrammeerd door Overdagraad

Speciaal voor theater- en concertliefhebbers die zin hebben overdag uit te gaan zodat zij ’s avonds liever niet meer de deur uit hoeven, zijn er ook dit - overigens bijzondere - theaterseizoen vijf voorstellingen geselecteerd die overdag in de Leidse Schouwburg gespeeld worden. 

Deze ‘Beleef ’t overdag’ voorstellingen zijn uitgekozen door de Overdagraad: een enthousiaste groep cultuurliefhebbers uit Leiden en omgeving, die zelf ook graag overdag uitgaan. Zij selecteren uit het grote landelijke programma-aanbod zelf vijf voorstellingen en concerten die een podium krijgen in de Leidse Schouwburg. 

De voorstellingen worden telkens gespeeld op een zondag en beginnen om 14.30 uur. Een kaartje kost €15. 

Constellations; voorstelling voor iedereen die weleens verliefd is geweest!
Op zondag 18 oktober aanstaande staat de eerste Beleef ’t Overdag voorstelling op de agenda: Nick Payne’s Constellations met Beau Schneider en Britt Lagcher. 

“Intrigerend liefdesverhaal dat je nog lang na blijft – want is liefde toeval? Of staat alles al vast?”, aldus de Overdagraad.

Beau Schneider en Britte Lagcher spelen een stel in dit bijzondere liefdesdrama, waarin zij elkaar telkens weer opnieuw ontmoeten. 

Vanuit de meest klassieke opzet – jongen ontmoet meisje - vertelt Nick Payne’s Constellations oneindig veel verhalen. Staat de toekomst in de sterren? Of hangt ons leven van toeval aan elkaar? Constellations gaat over vrije wil en vriendschap. En over de multiversumtheorie. Maar ook over honing. En liefde. Een kosmische liefde!

Een geraffineerde reis vol spetterend acteerwerk. Soms vrolijk en speels, altijd oprecht en verrassend. Constellations was te zien van West End tot Broadway en van China tot Peru. Het prijswinnende toneelstuk is nu voor het eerst te zien in Nederland.