Afbeelding
Foto:

Proeflessen Driewielerdag

Algemeen

Onlangs is nog in het nieuws geweest dat het aantal (eenzijdige) fietsongevallen is toegenomen. Zelf ooit nagedacht om over te stappen naar een driewielfiets, gewoon nieuwsgierig óf kent u iemand bij wie het fietsen op een tweewieler niet meer gemakkelijk gaat of veilig is?

In samenwerking met Abeona Cycling worden er donderdag 4 april van 14:00 - 17:00 uur geheel vrijblijvend (gratis) en onder professionele begeleiding proeflessen aangeboden op de driewielfietsen van Tworby.

Wij zouden het zeer op prijs stellen wanneer u deze mail deelt met iedereen voor wie u denkt dat de driewieldag interessant kan zijn. Beroepsmatig of om andere redenen bent u uiteraard ook van harte welkom op de driewieldag. Kom gerust vrijblijvend langs voor meer informatie en een kop koffie!

Zie bijlage voor meer informatie. Locatie: Energieweg 67, 2382 ND Zoeterwoude

De Tworby is hét hulpmiddel als u op zoek bent naar veilige en duurzame verlenging van uw mobiliteit! Dankzij de Tworby wordt het mogelijk om uw (elektrische) tweewieler om te laten bouwen naar een gestabiliseerde (elektrische) driewieler. Op deze manier kunt u uw eigen fiets blijven gebruiken, maar toch veilig de weg op! De Tworby is ook geschikt voor vrijwel elke fiets met elektrische trapondersteuning.