Afbeelding

Speciaal PRoject in Jeugdtheaterhuis

Algemeen

Op zaterdag 30 maart presenteren twee productiegroepen van Jeugdtheaterhuis Leiden hun eigen voorstellingen in de Stadsgehoorzaal. Onder begeleiding van ervaren regisseurs brengen leerlingen van 10 jaar en ouder eigen toneelteksten tot leven.

Iedereen is van harte welkom om de voorstellingen in de Stadsgehoorzaal bij te wonen!

Bij Jeugdtheaterhuis Leiden ontwikkelen kinderen en jongeren zich artistiek door middel van theater en kunst. Met lessen, voorstellingen en podiumervaring raken de leerlingen vertrouwd met theatermaken en kritisch denken. Zo krijgt theater waarde voor hun hele verdere leven.

Twee voorstellingen op 30 maart:

_MUSICALPRODUCTIEGROEP 10+ Leiden speelt De “niet zo” sprookjes bruiloft?
30 maart, 13:00 uur, Stadsgehoorzaal Leiden, 5 euro
Voor alle leeftijden!

Laat je meeslepen in een onvergetelijke voorstelling vol humor, spanning en waanzin. In dit unieke spektakel staan bekende sprookjesfiguren centraal, maar ze bevinden zich in de meest onwaarschijnlijke situaties. Van Assepoester die haar glazen muiltje kwijt is tot de boze wolf die terug wil naar het bos, de humoristische verwikkelingen zullen je keer op keer verbazen.

_THEATERPRODUCTIEGROEP 10+ Leiden speelt Staalhard
30 maart, 19:00 uur, Stadsgehoorzaal Leiden, 5 euro
Voor alle leeftijden!

Staat de sfeer thuis onder SPANNING? Staalhard gaat over wat je moet doen als je ontdekt dat je ouders niet zijn wie, of beter gezegd WAT, ze zeggen.

Kaarten
www.jeugdtheaterhuis.nl of aan de kassa een uur voor aanvang van de voorstelling

Over Jeugdtheaterhuis
De missie van Jeugdtheaterhuis Leiden is om zoveel mogelijk kinderen en jongeren met theater en kunst te inspireren en te stimuleren. Kijk voor meer informatie op www.jeugtheaterhuis.nl

Afbeelding
Afbeelding