Logo deleidenaar.nl
Foto:

Drukte van belang bij heropening Aldi

  Zakelijk

De eerste klanten waren vrijdag 24 mei al om half acht aanwezig voor de feestelijke heropening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan het Stationsplein.

De officiële opening van de winkel werd gedaan door de filiaalleider Alain Haan. Na de opening stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen en werden direct verrast door de geur van versgebakken broodjes. Klanten waren zichtbaar tevreden met de nieuwe formule van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. "Fantastische winkel!" werd door vele klanten gezegd. Binnen twee uur krasten 400 klanten prijzen als tablet, draagbare DVD-speler tot de hoofdprijs van 250 euro. De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel was bij velen dan ook onderwerp van gesprek. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak.

"We hebben er met z'n allen heel hard voor gewerkt de afgelopen week. Het is dan ook ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor", laat Haan trots weten. De Foodtruck die op de parkeerplaats stond werd veelvuldig bezocht. Daar werden verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis konden proeven.

Nadruk op verse producten

In dit verbouwde filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De goed geteste producten, bekend als de 'Trots van Aldi', geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat. Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment.

Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen en is er de nodige keuze uit vegetarische producten. De vernieuwde winkel aan het Stationsplein 220 tot 230 beschikt over zo'n 93 parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur, zondag van 10.00 tot 18.00 uur.