Bedrijvengids

Leidse Letselschade Advocaten

Leidse Letselschade Advocaten

"Té veel slachtoffers laten het erbij zitten"

 

Joost van den Berg en Gerben Janson zijn samen de Leidse Letselschade Advocaten. Het kantoor is gevestigd op de 12e verdieping van LEVEL, het gebouw aan de achterzijde van het station.

 

"Advocaat duur? Helemaal niet"

 

'Het intakegesprek is sowieso altijd kosteloos. Daarin schatten wij in wat de juridische kansen zijn. Zien we mogelijkheden en wordt de aansprakelijkheid erkend, dan vallen ónze kosten óók onder de schade. Bedrijven zijn vrijwel altijd verzekerd. We onderhandelen dan ook niet rechtstreeks met de tegenpartij, maar met zijn of haar verzekeraar. Hetzelfde geldt als het gaat om een verkeersongeval, waarbij aansprakelijkheid verplicht is verzekerd. Of bij particuliere aansprakelijkheid (hond bijt krantenbezorger e.d., red.), die in de meeste gevallen gewoon via een AVP-verzekering wordt gedekt.'

 

Grote gevolgen

 

Het tweetal – ze kennen elkaar al vele jaren - is gepokt en gemazeld in het vak. Eerder werkten ze bij verzekeraars en in de advocatuur. Uit belangstelling en interesse, maar ook om mensen te helpen. Joost: 'Té vaak laten slachtoffers het er maar bij zitten. Maar een op het oog simpel ongevalletje kan grote – financiële – gevolgen hebben. In de eerste plaats is er vaak verlies aan inkomsten. Ook zijn er soms medische kosten die je eigen verzekering niet dekt. En wat te denken van huishoudelijke hulp die je tijdelijk moet inschakelen, de tuin die je niet meer zelf kunt bijhouden etc. Of – bij zeer ernstig en blijvend letsel – de inhuur van zorg. Iets wat vooral bij jonge mensen ook flink kan oplopen, is het verlies aan carrièreperspectief…'. Ook hebben slachtoffers recht op smartengeld als vergoeding voor de pijn en het leed dat het ongeval heeft veroorzaakt.

 

De Leidse Letselschade Advocaten staan klaar om te hulp te schieten. Ze zijn actief in de Leidse regio en Duin- en Bollenstreek en waar nodig ook daarbuiten.

 

(www.lls-advocaten.nl) 

 

Afbeelding

Contactgegevens

Leidse Letselschade Advocaten

Bargelaan 200

233CW Leiden

Tel 071 200 1030

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur